Pages

27 June 2010

Edisi Cuti 2 : My 1st time

Walla...Walla... Aku memang gila menghadap laptop hari nie. Maaf ye asyik menggedik kat blog nie. Ala, blog aku sendiri, suker hati la kan?? ngeh.. ngeh.. Sorry la dear.. Nie sambungan edisi sebelum nie, Edisi Cuti 1 : Besday Party

Sebenarnya aku nak citer kat korang tapi aku malu. Aku tak pernah makan chicken chop sebelum nie. So, kebetulan adik ketiga aku baru tukar kerja kat kedai makan Western. Before nie dia kerja kat KFC so agak kembung la jugak kami sekeluarga makan KFC. huhu... Disebabkan dia baru kerja kat situ, abah amatlah baik hati bawak kami semua ke kedai makan tu.

So 5 Jun 2010 yang lepas, for the first time aku makan chicken chop! hahaha... giler bangga dah umur 20 tahun baru dapat makan chicken chop. Tolong jangan gelakkan aku. huhu..


sedap tak? (gambar ihsan Pak Cik Google)

7 comments:

YatieOwners said...

saya tak gelak....hihi..apa kata lepas ni awak try pula makan lamp chop...sgt2 sedap...and awak kena try fish and chip...pekena dengan sos mashroom menambahkan lagi kesedapan...wajib try tau! ^.^

CHEGU ALONG said...

yatieowners ~> hihi..ok2..thanks.

Lady Lynn said...

suke sgt mkn chicken chop...nyum2.

ZiErWa zAiNaL said...

sedapnye..hehe...


kalau sudi komen la entry saya..
lebih baik tunjukkan diri dr sorokla

AkuChumel said...

sampau hati xbagi iqa kan...sedap ouh..sampai hati T____T

CHEGU ALONG said...

ladylynn~> i pon dah tersuker gak..huhu
zierwazainal~. urm..sedap..sedap..sedap..
iQa~> ala..u jauh sgt la,syg..huhu

si para para said...

sedah sih..mau jugak...