Pages

28 June 2010

Orientasi oh Orientasi..

Assalamualaikum..
aku memang penat nie. Sakit pinggang melanda. Online terus di tapak pendaftaran kat blok E nie hah. Adoi... adik-adik baru punya pasal, ku relakan jua.. Chewah! ada style nak jadik senior yang mithali tak? huhu..

Dah..dah.. macam ok jek adik-adik baru nie. Ok kot. Hopefully ok. Pasni Husna ada kawan-kawan 1 aras. Ramai lak tu. Siaplah dia kena pinjamkan barang2 letrik kat budak-budak baru tu sepanjang minggu nie. Hahahaha..

opss, silap. Tak leh gelak kuat-kuat. Nak jadik kakak senior yang sopan dan baik gitu. Chaiyoo Farah! Chaiyoo!! hehe..

P/s : Kesakitan melanda terubat bila ada parents yang faham, senyum walaupun ada kekurangan or masalah kat bilik anak-anak mereka. Kesakitan bertambah berdenyut-denyut biler ada parents yang perli-perli sambil tersenyum sinis. Takpela, manusia mana yang sempurna. Ikhlaskan je la, Farah..

1 comment:

pakcikLie said...

salam,
bagus2 x amalkan sikap reging...tp orientasi tetap diteruskan ..kena kenal sinior dn tenaga pengajar dulu...