Pages

02 June 2010

Tanda Kasih Aku!!

Assalamualaikum..
Jam menunjukkan pukul 3.0 pagi masa aku menulis entri nie. Mata masih belum mengantuk walaupun esok pagi terpaksa bangun awal untuk dengar perutusan sambutan Hari Guru. Walaupun baru nak sambut, aku dapat rasakan macam-macam agenda ada untuk esok. Mungkin. I hope so.

Malam nie memang mood tak ada. Kawan-kawan ramai yang da balik. Cuti bermula Jumaat nie tapi kenapa ye macam tak nak balik? Aku hairan dengan diri sendiri. Takpe, barang-barang dalam bilik kena kosongkan esok jugak. Bila menjenguk kepada followers, Alhamdulillah bertambah lagi. Dah mencecah 350++. Aku bukan sesiapa. Aku menulis sekadar suka-suka. Sungguh aku senang jika ada yang suka dengan penulisan yang entah apa-apa selama ini.

Aku tak nak tulis panjang. Rasa terharu melebihi segala. Tanpa korang, siapalah aku. Blog ni akan kekal bersawang jika tiada insan yang selalu mendesak suruh update. Terima kasih. Ketahuilah.. urmm.. urm.. susah nak cakap nie.. urmm, ok! Aku sayangkan korang!! Sebagai tanda sayang korang sebagai followers blog tak seberapa nie, tolonglah angkut benda kat bawah nie. Aku tahu dia tak lawa macam orang lain punya tapi tolonglah amik. Kalau tak, aku merajuk sebulan! (siyes nie..) Aku kasik dengan sepenuh hati. Aku divide sorang sikit rasa sayang aku nie kat korang. Siapa nak kasih sayang lebih secukup rasa, sila rajin-rajin datang sini.


nota kaki chantek : Tadaaa.. Selama ni aku asyik terima award dari orang lain. Sekarang nie masih rasa tak layak nak bagi benda nie kat orang tapi aku tetap nak bagi jugak. Kalau korang followers aku, tolonglah amik. Kalau tak, nanti korang kena pujuk aku majuk sebulan. :P

9 comments:

BLOG PUTERA YUSOFF said...

tq menyayangi setiap followers

CHEGU ALONG said...

BPY~> u yg 1st komen.syg lebih.. :P

hans said...

hahaha
award tu comel tu

AiDa AzRyN said...

aida amk ye.. hehe~ jgn la majuk sbulan... sehari dah ler.. ;D

CHEGU ALONG said...

hans~>ye ke comel?thanks..
aidaazryn~> klau i majuk sehari pun,u xsanggup nk pujuk.. :)

AkuChumel said...

wee...chegu begitu emo sgt..hee..sebak..!!!thnx tao.,.hargai sgt.iQa suda amek

CHEGU ALONG said...

iQa~> chegu emo or kamu yg emo??ahaks!

Ayu said...

wah.. thanks 4 da award... u r da best.. nice to know n follow u.... :)

Lady Lynn said...

comey2...
thanx 4 de award...