Pages

21 July 2010

Nak Delete Akaun Blog!

Assalamualaikum bloggie..
Aku memang sedih nie. Mungkin aku terpaksa terima hakikat tak dapat jumpa dengan korang lagi lpas nie. Aku nak pergi jauh-jauh. Aku nak delete akaun blog nie. Cukuplah apa aku lalui dengan korang semua selama nie. Aku memang sayang korang sangat-sangat tapi apakan daya aku. Aku manusia biasa. Hanya mampu merancang. Mungkin ini penghujung entri aku buat kalian semua. Ketahuilah aku sayangkan korang semua yang dah singgah menceriakan hidup aku, berkongsi dengan aku segala benda, mengajar aku banyak benda baru. Aku bersyukur kerana itu.

Lepas nie, korang semua janji jaga diri. Teruskanlah menulis. Teruskanlah menceriakan hidup orang lain. Aku mahu membawa diri. Selamat tinggal kawan-kawan. Aku nak pergi buat kajian lapangan untuk semester nie bermula esok. Ini entri last untuk minggu nie bukan selama-lamanya. Aku pening lalat sekejap walaupun esok dah nak mula kajian. Bye-bye semua. Aku tinggalkan korang 3 hari ok? Aku kena pergi Cameron Highland untuk kaji pasal biosfera. Adoii... Belum mahu delete akaun blog nie. Sayang meh.. Sayang korang semua. Nanti balik, aku bagi korang strawberi dari sana k? huhu.. Tapi korang kena janji dengan aku dulu. Tolong jagakan blog aku nie selama tiga hari aku takde nie k? Muaxx...

P/S : Esok pukul 7 lebih dah nak gerak tapi baju-baju nak pergi sana 1 pun aku tak kemas lagi. Meh tolong aku kemaskan. Plizz...

15 comments:

AiDa AzRyN said...

uik.. buat suspender je.. ;P hengatkan nak delete account blog.. xbest la.. aida hilang sorang kawan t.. :( owh p cameron highland.. 3 ari je kan.. hmm.. take care ya! ;)

AkuChumel said...

hahaha gedik ouh...ingatkan nak delete terus..ok..iqa pun bz sgt meyh...

CHEGU ALONG said...

aida~> tak la syg..tinggalkan sekejap jek..
iQa~> tula..iQa da jarang update skang..

uncle said...

huh ingatkan kalah main congkak terus nak delete akaun blog..huhuuu kalau nak delete akaun bank..segala yg ada tu serahkan kat uncle ek hahahah

CHEGU ALONG said...

uncle~> ok uncle.nanti sy tinggalkan wasiat untuk uncle ok??huhu

ASaDa RyutaRo said...

ala.. tak yah la dlete. klu nk stop takpe, tp tak perlu la terus nk dlete blog. biarkan utk jd tatapan masa tua. hehe =P

Camellia said...

eeeeeeeeeee! suspen je~ ade nak kene cubit2 nie.hee! gud luck untuk kajian anda.saya tnggu strawberi k! :)

Hamzah Ian said...

ayoo cikgu.. hahaha.. apeda

CHEGU ALONG said...

asada~> stop kejap jek..rehat 3 ari.
camelia~> auw..jgn cubit.tq darl..
hamzah~>hehe..jgn marah..

sizukaDeboss said...

whoahhh.suspen sungguh.nk stwberry:)

kak ina kl said...

selamat pagi cikgu..nak gi bercuti ek..bestnya dpt makan strawberry

Tomato Gurl's Life said...

ye ke nape??ke gertak je ni??huhu...

bukan penggoda said...

sengal. haha.

along kerek!

takmo tlg jg blog ko.

smg pulg dgn slmt! :))

miszTERRA_SF_ said...

waaaa..cekgu bikin tkejut laaa
hehe
all da bez yea..t wt blk strawberry byk2

CgMas said...

Along, gi pd setting, pg element, remove html. Susah nk bc dgn kotak photobucket tu.