Pages

20 September 2010

HANTU TISU??

Assalamualaikum bloggie..

Mood untuk menulis masih belum datang. Otak sedang tepu disebabkan oleh timbunan assignment yang mintak dihantar. Terasa nak abaikan semua assignment dan pulang semula ke kampung untuk beraya. Orang kata raya untuk kanak-kanak saja tapi bagi aku, raya itu UNIVERSAL! Masa raya lah aku dapat rehat di rumah, tengok tv dan makan puas-puas. Huh! Memang dasar melantak! Hari nie hari pertama kuliah bermula semula tapi hati aku masih di kampung.. Yang paling tak boleh blah, malam tadi nangis before tidur sebab "HOMESICK". Sila gelak ramai-ramai sebab ada budak tu homesick walaupun dah habiskan masa 3 minggu kat rumah. Hampeh betul!! 1 assignment dah hantar tadi, masih ada lagi yang baru separuh disiapkan. Aku malas nak buat. Nak rehat kejap sambil layan gambar meroyan adik aku. Mampus terbeliak tengok gambar dia nie.. Perkenalkan kat korang HANTU TISU!!




P/S : Aku tahu adik aku akan meroyan kalau dia tahu aku masukkan gambar dia kat sini. Sorry sayang! :P

10 comments:

Rama2Ungu said...

hahahahahaha...ingatkan hantu tisu bebetol tadi...kahkahkah....

Encik MamaT said...

hampir seram.... kekeke... jom bgtau kat adik dia....:p

CHEGU ALONG said...

rama2~> uik?tipah tertipu..huhuhu

CHEGU ALONG said...

encikmamat~> huhu...rahsia..senyap2 sudah.. :P

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

gout aku tgk hantu cenggini miahahaha

misyamissyou said...

adehh..memang terbeliak mate jap..hehhee

Tomato Gurl's Life said...

kesian adik..glamer jap...hehe

CHEGU ALONG said...

MissXYZ~> dah gout ker???hohoho...

CHEGU ALONG said...

misyamissyou~>hoho...dah terbeliak ker?biar besar sikit mata tuh..huhu

CHEGU ALONG said...

cik tom~> kalau kem slm tetibe sure dia pelik pnyer.nanti kantoi la..huhu