Pages

08 November 2010

Dugaan Berblogging..

Hai all! Selamat hari Isnin. Isnin bawa maksud yang berbeza kepada individu yang berbeza? Setuju? Sebab Isnin nie pemula hari lepas cuti balas dendam tido krohkroh.. kat rumah. Hari Isnin hari ni menyesakkan kepala aku sebab banyak lagi tak baca untuk next paper. Mesti korang cakap, "dah tahu tak habis baca, boleh pulak minah ni blogging?" Ok.. ok.. aku stop blogging sekarang. Nak baca buku. Bai!


Gigihnya aku study untuk paper last week.
(Abaikan bantal ijau yang kepam tu)

** Hati nak berblogging dan blogwalking tapi masih banyak notes yang tak habis baca. Dugaan betul! Aissshh..

6 comments:

chokeLy said...

gud luck exam... ^^

CHEGU ALONG said...

chokeLy~>thanks dear..

AiDa AzRyN said...

All the best yaw! :)

Cik Moon said...

gd luck exam... chaiyooookkk...

CHEGU ALONG said...

aida~>thanks syg..

CHEGU ALONG said...

cikmoon~> thanks dear..doakn i.. :)