Pages

25 April 2012

Terima Kasih semua..

Salam uols!

Pertama-tamanya, syukur dan insaf seketika kerana Allah masih memberi peluang dan ruang menyedut udara di bumi ciptaan-Nya. 22 tahun diberi nikmat tidak terkira hidup di samping orang-orang tersayang. Ampunkanlah dosa hambaMu ini, Ya Allah. Moga Allah sentiasa redha atas setiap perjalanan ku dunia akhirat. Amin.

Keduanya, terima kasih tidak terhingga kepada ibu, Puan Azimah Hashim kerana 22 tahun yang lalu bersabung nyawa sehari semalam menanggung sakit untuk lahirkan aku. Terima kasih abah, Encik Aris Othman kerana tak pernah lelah dalam membesarkan aku. Seringkali apa yang aku mahu, dipenuhi  olehmu. Along minta maaf sebab Along selalu tak dengar cakap. Sungguh tak terbalas setiap jasa abah ibu! Semoga Allah membalas setiap titik darah yang mengalir dengan ganjaran pahala, setiap titik peluh yang turun dengan ganjaran syurgaNya. Terima kasih sayangkan Along selama ni. Sebak kejap. :")

Terima kasih adik-adik Along yang wish dari awal pagi. Along sayang & rindu korang! :)

Kemudian, terima kasih housemates, cik Syud, cik Attoae, cik Bella, cik Nurin, cik Nisak dan Mek Ti yang susah payah nak buat suprise walaupun kantoi lebih awal. Korang, aku tak kisah pun weh. Terharu dapat makan kek coklat di awal pagi. Korang memang best la weh! Sayang korang laju-laju.. :)

Tak lupa Classmates Terchenta, PISMP 5.05 dan semua Pegawai-Pegawai KOT IPG, batch Sem 5/2012 kat astaka tadi yang susah payah nyanyi ramai-ramai tadi. Ok, malu kejap! huhu.. And before terlupa. happy besday kak usrah, Cik Munirah Puad. Besday kita sama meh. Moga panjang umur, murah rezeki deh.. :)

* Terima kasih, thank you dan semua penghargaan kepada mereka-mereka yang wish HB kat aku. Really appreciate uols.
* Semakin meningkat usia. Oh ibu, dah boleh kawin ke?  Along dah makin tua nie. Tettttt... :P
* Panjang sudah teks ucapan ni. Stop dulu. Daa....

4 comments:

syafiqakarim said...

selamat hr jadi chegu alongggg
cepat2 kawen.hahaha

_missy farra_ said...

Ibu pun jawab, "Belajar x abes lagi, jangan gatai nak kawen nohhh!" hahaha... (angah kawen dulu xpa...)

CHEGU ALONG said...

iQa ~> thanks laling..

CHEGU ALONG said...

missyfarra ~> opss...perlu ke?