Pages

18 May 2012

Terima Kasih Darling!!

Salam.
Aku ada 2 darling. Tempat aku bercerita. Kawan aku bergaduh. Kawan aku ketawa dan menangis. Juga kawan yang selalu sama-sama buat kerja nakal. Juga kawan sama ponteng kelas, ngutuk cikgu yang tak best. Yang bestnya mereka selalu kantoi dan aku terselamat. Pakej muka tak bersalah yang selalu sahaja menguntungkan aku.

Tadi darling telefon. Bersemangat menyanyikan lagu "Kami Guru Malaysia". Juga sempat berpesan, ready untuk jumpa malam ini. Dan kami jumpa tadi. Aku bertemankan Nisak dan 2 darling sempat kidnap awek bersama. Terima kasih darling. Jumpa sekejap sudah memadai. Aku cuma mahu cakap, aku enjoy malam ni. Terima kasih darling.


 Darling 1st : Yang tengah-tengah 

  Darling 2nd : Gua curi gambaq dia kat FB 

** Terima kasih darling. Aku happy malam ni. 

4 comments:

athirah said...

fresh fresh muka...hehehe

zera eira said...

wahhh. muka dia suci jaa. :)

CHEGU ALONG said...

athirah~> tu gambar lama.gambar time skola,nerd je. :P

CHEGU ALONG said...

zeraeira~> jgn tertipu.xsesuci itu.huhu. :)