Pages

18 June 2012

Pemenang Segmen : Saya Blogger Hot

Bismillahirahmanirahim. Berpinar mata jenguk dari satu blog ke satu blog. Tapi demi blogger-blogger yang hot sekalian. KLIK SINI. KLIK SINI. KLIK SINI. Maka tuan blog dengan juraian air mata dan tisu buat mengelap air mata keharuan melompat dari satu blog ke blog kalian. Ok, air mata tu tipu! Citt..


Pemenang telah dikenalpasti. Tahniah kepada semua pemenang. Hadiah misteri bagi setiap pemenang berupa rumah banglo serba serbi lengkap, sebuah kereta Proton Preve, pakej mencari jodoh bagi yang belum berpunya dan sepasang mak pak mentua yang sayangkan korang. Citt.. Ok, tipu lagi. Aku tak mampu nak bagi korang hadiah semisteri dan segempak itu. Kena doakan aku kahwin dengan anak tauke lombong minyak baru aku bagi korang hadiah grand gitu. 

Hadiah misteri yang tak berapa misteri ialah : 

1. Tuan blog dengan hidung kembang kempis akan mem'follow' blog pemenang.  
2. Tuan blog akan mereview blog korang. Entri special untuk setiap pemenang.
3.  Blog pemenang akan tersenarai di dalam List Blogger Hot selama sebulan. Memang kelas untuk korang!

Ok, dah tak nak tipu-tipu lagi. Banyak sangat tipu, berasap pulak kubur aku nanti. Aku minta maaf sebab hadiah memang tak best. Tu la. Sapa suruh korang join segmen yang tak best ni? *sedih kejap*


Dan menggunakan khidmat incik Random.org, berikut merupakan 5 pemenang hadiah misteri Segmen : Saya Blogger Hot

  1. http://nurathirah2501.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html
  2. http://encikbedaksejuk.blogspot.com/2012/05/segmen-blogger-hot-by-chegu-along.html
  3. http://farahizni.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html
  4. http://fariefaraway.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot.html
  5. http://snowhitesenget.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot.html

Tahniah. Tahniah. Dan kepada semua peserta yang dengan sukarela mahupun banyak yang terpaksa menyertai Segmen : Saya Blogger Hot, korang tetap hot babeh! Terima kasih kepada semua peserta yang telah menyertai segmen berkenaan. *tetiba ayat skema*. Percayalah, diri hamba yang serba kurang ini sangat terharu dengan sokongan korang. Sebagai tanda penghargaan, tuan blog akan men'follow' blog anda yang hot tu. Ok?  Uols hot bloggers!! 

* Kalau dah aku letak perkataan tu siap dengan bold dan wane merah tu, percayalah I really mean it! :)

16 comments:

Thirah said...

adakah saya itu??wa...cam tak caya saje...nsb baik bukan hadiah 'rumah banglo serba serbi lengkap, sebuah kereta Proton Preve, pakej mencari jodoh bagi yang belum berpunya dan sepasang mak pak mentua yang sayangkan korang'...tapi saya suke yang pakej mencari jodoh..hahahaha,,terima kasih kat khidmat incik Random.org..;)

5zol said...

tu je hadiahnye.... huh... chegu bakhil..

http://5zol-saidsomething.blogspot.com/

Farie Faraway said...

Wahh ! Thanks Chegu Along !!
Terharu sangat-sangat-sangat ni sebab ni baru first segmen Farie menang , nak nangis jap boleh ? Hehe . =P

Niko Yayan said...

patut lah kot tak menang no.91 , hahahah :)

kaishin said...

tahniah kepada peemenang :D

kitebudakbaik said...

kite menang...lihat la dunia hahahahha

CHEGU ALONG said...

thirah ~> suke pakej mencari jodoh ye?nnti kita try survey kan?

CHEGU ALONG said...

5zol~> la..xtau lg ke aku ada bau-bau mangga dgn haji bakhil. lol~

CHEGU ALONG said...

farie ~> sila lap air mata skrg. :P

CHEGU ALONG said...

niko yayan~> its ok.next try lg. :)

CHEGU ALONG said...

kaishin ~> :)

CHEGU ALONG said...

kitebudakbaik~> sila jgn bangga.hahaha.. :P

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

xpela xmnang pun..jnji hot!hihi:P

Farah Izni said...

wah2,,nama sy t'senarai..alhamdulillah..1st tyme menag nie,,hehehe..TQ chegu along :)

Encik Bedak Sejuk said...

wohoho! Alhamdulillah, mekasih banyak2! tak pernah menang ape2 pun sebelum ni, join skadar menambah kenalan,,,

terimakasihdaunkeladi, next segmen kasi menang lagi yee... XD

Michelle Hopell said...

tahniah kpd pemenang ..