Pages

26 June 2012

RE ABH : FarieFaraway

Review malam ini diteruskan dengan menerjah ke blog empunya Nur Fariesya Binti Zambry. Amboi.. sedap kan nama dia? I loike. Ok, stop merepek. Blog si comel dari Ipoh, Perak ni best sebab biasanya entri beliau mesti letak gambar. Dan Farie ni rajin juga edit-edit gambar. Kalau aku, gambar dari kamera tu takde edit-edit, terus je tempek kat blog. Bila korang baca blog si comel ni, sure korang akan tersengih juga sebab penulisan dia sweet bila bercerita tentang life beliau. Beliau friendly, comel dan tak makan orang. Jadi, dah tahu apa korang patut buat kan? Silalah terjah ke blog beliau, FarieFaraway.


Jom. Klik, klik dan klik. I do follow. What u waiting for?

2 comments:

Farie Faraway said...

Assalamualaikum.
Amboi , sakan dia cerita pasal Farie ye , hehe . Pape pun thanks sangat-sangat ea Chegu Along sebab pilih Farie .. :D

CHEGU ALONG said...

Farie~> Waalaikummussalam. saje je nk bg Farie femes.suke x?suke x? :)