Pages

30 April 2010

Saya Tak Tipu Hokeys??

okey2.. Saya tahu saya tak patut hupdate blog ini sekarang.saya patut bacer buku TITAS/ELP untuk Ujian Akhir Kursus (UAK) macam saya bagitahu semua sebelum ini. tapi sowie sangat2...tu la, nape tak tegur saya?? Adoiiii..... Saya janji entri nie pendek sajer. PROMISE ok?? Juz wanna say thanks a lot to my dear Cik Atina yang susah-payah bagi pic nie as my besday present yang dah 5 hari berlalu.. I like!i like! ciuman menggoda untuk kamoo...huhuhu..
dah..dah..saya berhenti nie! jangan lah buat muka tak puas ati. Saya nanges nanti.Okey!Okey!Cubit pipi sendiri sebab degil tak fokus nak study.. Ok,I'm OUT!!
nota kaki: saya pening lalat biler bacer nota TITAS tapi mater terus bukak luas2 biler bukak blog.napew??

10 comments:

Mommyyus said...

hye, thanks for drop by my blog. nice blog huh..bakal cikgu ye.. i punye cite2 ni. tp tak tercapai lg. xlarat nak sambung belajar.teheee...

chegualong said...

hehe..thanks coz singgah sini..takpe2,nanti pas cite2 tu kat anak2 mommy..hehehe :)

Aidi-Safuan said...

hahaha...sempat reply comment tuh. kate nak study :p

cikCOKLET:) said...

belum terlambat rasanya nk ucap epy bufday!!!

may Allah bless you.:)

iqbalsyarie said...

Salam ziarah!Tq dtg ziarah blog saya!
Saya pun tgh2 exam ni...tapi still banyak masa nak main blog.haha

si para para said...

good monig teacer..hehe blaja baik baik...hehe

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

chegualong said...

terima kasih pada yang singgah...
bujang susah: terima kasih.ini cuma blog picisan saja..terima kasih atas perkongsian anda..

chegualong said...

terima kasih pada yang singgah...
bujang susah: terima kasih.ini cuma blog picisan saja..terima kasih atas perkongsian anda..

chegualong said...

terima kasih pada yang singgah...
bujang susah: terima kasih.ini cuma blog picisan saja..terima kasih atas perkongsian anda..