Pages

20 May 2010

Masih Ada Yang Sayang..


Saya selalu bersyukur kerana saya dikurniakan orang-orang yang sayangkan saya. Saya selalu bersyukur kerana saya dikurniakan orang-orang yang selalu di sisi saya. Saya selalu bersyukur kerana saya dikurniakan orang-orang yang selalu take care saya..Saya selalu bersyukur kerana saya dikurniakan orang-orang yang ada dengan saya walaupun saya selalu mempunyai emosi yang tak stabil, kuat touching,suka sentap tapi saya bersyukur Allah sentiasa kurniakan orang yang masih sayangkan saya. Orang-orang yang tak minta balasan bila membantu saya, tak pernah minta dipuji bila berada di sisi saya, tak pernah minta diingat bila mereka ada untuk saya tika saya sedih.. TERIMA KASIH!
ini bukti saya disayangi.. Sirap laici dengan lolipop bintang untuk saya yg masih tensen lepas jawab paper Falsafah petang tadi. 3 papers more to go through.. Thanks sayang-sayang ku yang da ceriakan malam saya.. ♥♥♥

6 comments:

dUrRaNi said...

saya ada soalan spot pkk...mcm siap ngn jawapan sekali....nak..??? p cmna nk anta??

CHEGU ALONG said...

durhani~>urm,antar kat email leh dear??ipg mana ye??

ousna90 said...

serius susah..tension gle..weh,,nak jugak spot pkk..eceh..he he

nadzirah said...

durhani> nak gak spot pkk..hantar kat e-mail erk???nadzirahmalek@gmail.comnti kta share plak aper yg kta dpt..

CHEGU ALONG said...

ousna90~>susah kan??menci tol
nadzirah~>huhu..jd tmpat mintak soklan spot la eh??

aJa aJa fIgHtInG!! said...

huhh...nak gak soalan..nak cover balik fpk yg ntah per2 tuh...nper??x leh ker??