Pages

09 May 2010

Slogan Untuk Abg Eq

Kenapa mata masih tak dapat lelap nie??nie mesti pasal Abang Eq!!hah..sapa Abang Eq nie?buat pengetahuan kalian semua (kata ganti skema), Abang Eq merupakan skandal terbaru aku..dushh...dushh...bertubi-tubi penumbuk melayang ke arah aku daripada peminat Abang Eq yang single mingle nie. la.. korang nie, terimalah kenyataan Abang Eq nie skandal terbaru aku..nape tak nak terima kenyataan nie?? adoii... aku tahulah aku nie budak gemukss, oh tak sesuwai dengan Abang Eq yang ensem lagi macho mirip-mirip Norman Hakim nie.. takpe, kalau tak percaya jugak, sila tengok bukti di bawah :


ohh...sudah! cukup..cukup intro panjang lebar itu. huhuhu.. Sekadar nak menJELESkan peminat Abang Eq di luar sana. Tolonglah terima kenyataan. oh, apakah si Chegu Along melalut nie?? Abang Eq nak suap kek cheese yang sedap itu untuk saya ye? (sila muntah kalau tak percaya) :P
Dah.. dah.. aku malas nak bergaduh dengan peminat abang ensem nie. Straight to the point, aku dah join contest anjuran Chegu Fizik nie dengan rasminya malam ini setelah memfollow beliau kerana aku telah terpengaruh dengan tawaran suapan kek cheese itu (cis..dasar budak gemuk!!)
Syarat-syarat penyertaan:
1. Terbuka kepada followers abg eQ. Yang belum jadi followers, follow dulu ye... (done)
2. Tak perlu vote! Abg eQ sendiri akan 'pick the winner' (berdasarkan kreativiti & originaliti).
3. Bagi slogan yang dah siap, buat 1 entry iaitu slogan anda bertajuk 'Slogan Untuk abg eQ..."

hhmmm... saya follow "Kurasakan Something..." kerana.........

suka dengan gaya penulisan simple+sangat mesra pembaca+inspirasi jadi cikgu yang baik. Plus saya nak mintak sikit cheese cake+cenderajiwa dr Abang Eq! (terus-terang betul aku nie..)


4. Letakkan gambar contest kat entry anda tu. (done)
5. Linkkan gambar contest terus ke blog abg eQ. (done)
6. Jangan lupa! Tinggalkan jejak kat sticky mode blog abg eQ ni....abg eQ akan terus ke blog anda. (done)

nota kaki : harap maaf kepada semua peminat Abang Eq. entri intro adalah auta daripada bakal cikgu yang pening lalat selepas membaca nota Falsafah.

4 comments:

eqbalzack said...

waduh3...terus abg eq terjaga dr tido bila bace entry ni...

apa2 pun abg eq dah linkkan dgn blog abg...

tq join contest abg eq k...

CHEGU ALONG said...

hehehe..thanks abg eq..tidur balik cepat!hehehe

♥ Vee Violet ♥ said...

hehehe... senyum je vee baca entry chegu along nie...
:)

CHEGU ALONG said...

thanks vee violet.apa yg buat u senyum tu??