Pages

10 May 2010

award??

one more award for today from my dear Zana and Fara_myra.
thanks a lot dear...bersama award ini disertakan tag untuk dijawab oleh budak cumey..adoii...
apa yg bermain di fikiran korg?
boleh tak tak nak study walaupun exam da dekat nie??huhu
berikan 3 org yg awak syg
family
friends
mereka yg rasa patut disayangi
panggilan utk si dia?
Incik Fubby
hadiah yg diimpikan dr org yg teristimewa
bergelen kasih sayang yang tak terkira ditambah setelaga kesetiaan ditambah rindu-rinduan secukup rasa ditambah......... berapa kali tambah daa??
blog mana yg korg suke visit
semua blog aku layan..
tagkan 15 blogger yg bertuah utk menerima award ini
mereka yang bertuah akan diberikan watikah perlantikan di shout box masing-masing.
nota kaki: kerja banyak nie tapi malas buat..dussh...

19 comments:

kacang said...

tahniah=)

TUKANG KATA said...

wah..tenkiuk2..saya sagt menghargai dan menerima watikah itu dgn rendah hati..

ampun tuanku!!

:)

CHEGU ALONG said...

kacang ~> thanks kamu.. :)
tukangkata ~> simpan watikah ini baik2..

qellissa said...

erk, i pon dpt gak ea??thank u..thank u..ampun tuanku, tp patik da dapat award ni tp sekiranya tuanku bg sekali lagi patik sudi menerima dgn hati terbuka..hahaha

CHEGU ALONG said...

qelissa ~> sebagai tanda kamu menghargai pemberian beta, sila jawab tag itu..huhu :P

LaNuNsepet said...

tq chegu :-)
lanun terima dgn tangan terbuka..
tq3..

semoga hepi selalu..

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

tahniah2,,,,,mst kaw2 special blog ni,,x abez jenguk lg blog ni

Aidi-Safuan said...

aidi-safuan tak di tag pon! sedih la camnih. :(

riBEna said...

thxxxx kasi bena award
nati bena amik k
=D

CHEGU ALONG said...

lanunsepet ~> letak watikah di blog ye?
lokmanhakimkamaruddin ~> thanks dtg sini..
aidisafuan~> aidi kena tunggu k?ala2...sian die..
ribena~> welkem2..hehehe

Nashays said...

time kaseh daun keladi..
lenkali award laa lagi :P

ilyana(femillea) said...

tqz for the award. 1st time ade blogger kasi award, really apreciate that

CHEGU ALONG said...

nashays~> InsyaAllah..hehehe
ilyana ~>really??bagus2..hehe

belalang hijau said...

belalang salah sorang yg dpt award ni kan?

OngZ@i M@laYa 77 said...

wah!! dpr award! :D mekaceh2 chegu along! t saya jwb tagg tu balik ye... thanks alot! hehe

CHEGU ALONG said...

belalang~>ye,sayang..kamu salah sorang..
ongzaimalaya77~>wah suker ye kamu??hehehe

TTT said...

hai chegu along!
TTT dpt ke award ni..hehe
tq taw

CHEGU ALONG said...

TTT~> ye,TTT dapat award tu.. :)

misz benida said...

cpt bt kerja..ish dak ni..mls lak die..dush2..hehe..mnyebokkan muke kt cni.