Pages

27 June 2010

Bersedialah Untuk Lepas GIAN!!

Assalamualaikum dan selamat pagi bloggie...
Bagi sesi memanaskan mood untuk menulis kembali cam dulu-dulu, maka aku telah melakukan preparation yg baik. Bukan apa, nanti ramai pulak carik-carik aku tanya bila nak menulis balik kan?? Ouch..perasan sudah.. Korang layankan jek la aku nie.. Mood masih separuh sewel hasil banyak makan dan membuta sepanjang hari di umah maser cuti sem yang lepas.

Oh ya, nak kena bagitau kat ampa. Aku bukan cuti balik kawin or bertunang maser aku diam 3 minggu aritu. Aku tak sempat nak bagitau ampa kan? Sowie..sowie.. Jangan risau. Kalau aku kawin, aku ajak ampa semua makan nasik minyak kat umah aku. Kalau dak, aku belanja ampa cekodok durian je la.. Maklumlah, la nie musim buah durian dok murah.

Jadi, terjawab la sudah nape aku diam lama 3 minggu. Aku cuti semester so disebabkan aku tak dak berukband, takda la wireless free kat umah macam kat maktab nie. Cyber kafe pon jauh bebenor, malas aku nak mengurangkan lemak kat badan aku nie nak g berjalan semata-mata nak meng'online'kan diri. Tu la sebab aku diam jek, bukan bertunang. Ok ke jawapan aku nie, cik iQa??

Dah...dah..mula nak merepek meraban balik aku nie. Tu la pasai nape ibu aku dok pening kepala bila adik2 aku melalak dengaq kak dia nie merepek sepanjang 3 minggu kat umah. Hah! alang-alang cakap pasal cuti, nanti aku hupdate kat ampa pasai cuti. Adoii.. nak kena buat isu bumper cuti nie. Huhuhu.. Dah..dah..layan jek preparation giler aku kat bawah nie.. Layan...


Akhirnya, hard disk nie aku punya!


Eh..eh..lappy aku makin seksi ngan skin baru.. Penat pakaikan dia baju..


Keyboard protector baru. Pasni u da tak berabuk lagi ok?


Tadaa... hasil mengorbankan tido pagi untuk laptop berwajah baru.
Nota kaki cantek : Pasni makin giat la aku memblogging sebab dah ada wireless free kat maktab. Nak lepas gian!!

14 comments:

Stargone said...

haha, cantik baju baru tu. keyboard protector tu tak nampak sangat la. amik la gambar asing asing.. nak tau gak rupanye macam mana.. :P

ejum said...

cantik2..nanti leh pinjam :)

iQa said...

hahah tipu tipu...mesti unang :P
wekk..hee
wah...cumel nye laptop.org tu cute3 jek.tasuke ah tgk.jles :P
pasni kalo pape call la dulu.xla riso.ni tb2 hilang d alam maya.hahaha

CHEGU ALONG said...

stargone~> uik?berminat ye??huhu
ejum~> nak pinjam??i bg pinjam pic die jek k?
iQa~> uatpe nak tipu..hehe..ala,i da muncul balik.leh berindu-rinduan.hehe

Khairunnisa' said...

Lawanya gambar tu. Itu bukan saiz dia kan? Nampak macam besar je untuk your laptop.

(http://ohmonstar.blogspot.com)

CHEGU ALONG said...

khairunnisa' ~> actually mmg bsar sikit so mls nk gunting..huhu

.hani fareza. said...

skin lappy tu fuhh.
jealous ouhh.
>.<

CHEGU ALONG said...

hanifareza~> nape jeles??ngeee...

suka_haha said...

matdin dtg sini lepas gian hehehe

CHEGU ALONG said...

matdin~> aihh...awk pon nk lepas gian gak ker?adoii...huhu

miss nana said...

nati cari wallpaper cmtu jgk. fuh. mantap.

Jemput tengok sini pula
Saya menangis bila tengok 10 movie ini

Ń¼dakulalaŃ¼ said...

nice skin...tobat style~ hihihi

CHEGU ALONG said...

missnana~>thanks dear..
dakulala~> u pon style gak..huhu

ZiErWa zAiNaL said...

comelnye??sukenye tgk..lawa sgt2..