Pages

28 July 2010

Cinta Tak Kenal Usia. Percaya?

Assalamualaikum bloggie semua..
Sekarang nie tengah takda pensyarah kat dalam kelas. Sangat boring ok? Duk bermain-main je dari tadi. Adoii.. Biler pensyarah banyak tak masuk maka banyak lah masa untuk mengumpat sampai berat bahu sebelah kiri. Dalam banyak-banyak cerita yang hot kat kelas aku sekarang nie adalah Kisah Cinta 3 Hari 2 Malam.. Kenapa?

Sebabnya.. Kisah cinta nie melibatkan classmate aku dengan seorang staff kat maktab aku nie. Kisah tu terjadi masa kitaorang pergi Cameron Highlands tempoh hari. Sapa sangka pak cik driver tu dah ter"syok" pulak dengan member kelas aku? Kesian kawan aku tu. Sampai hari nie kitaorang sibuk menggiat dan mengusik dia dengan pak cik driver tu. Yang paling tak boleh blah, pangkat pak cik bertukar jadik 'abang' dalam sms. Alahai kesian sahabatku..

Apapun, tahniah kerana berjaya memikat hati seorang lelaki ye, kawanku? Jangan marah biler kau terbaca kisah nie kat blog aku. Huhuhu.. Tahniah sekali lagi. Jadi, jelaslah cinta tu tak mengenal usia. Betul tak??

3 comments:

Wahida Nasution Thakhrim said...

betul.. cinta tak kenal usia.. mesti ayat pakcik tu power smpi kawan aLong sangkut..

sizukaDeboss said...

erk.memang tak kenal usia.

attoae said...

huk3... sempat jekk ekkk p0st tang nihhh.... im jeles h0kayyy... hahhahaha...