Pages

27 July 2010

Makan Free!!

Assalamualaikum dan salam petang bloggie..
Baru habis kelas yang buat aku ngantuk di kala petang. Menci betul dengan kelas petang. Keadaan yang mendung nak hujan menyebabkan mata sepet aku semakin mengecik. Adoii.. Malam nie bermula program untuk semua pelajar perempuan kat maktab aku nie. Karnival Mega HELWI (Hal Ehwal Wanita Islam) bermula malam nie sampai Sabtu malam. Macam-macam ada. Ada gubahan, Pesona Mahabbah, memasak tanpa api, nasyid dan lain-lain. Motif? Nak merapatkan senior dan junior perempuan.

Tapi masalahnya, aku nak balik lagi minggu nie. Minggu lepas nenek belah ibu buat kenduri arwah tok ayah aku. So, wajib balik la kan? Aku kan cucu yang baik.. Minggu nie lak ari Sabtu dan Ahad, nenek dan atuk aku belah abah kat Johor buat kenduri jugak. Kali nie kenduri nak sambut bulan puasa dan kenduri kesyukuran sekali. Kenduri kesyukuran tu memang dah lama plan sebab pointer cucu sulung diaorang naik exam yang lepas. Sapa ntah cucu sulung diaorang tu.. Yang penting cucu diaorang tu memang cumel! huhu..

So, nak balik ke tak nak minggu nie?? Tolong bagi pendapat korang boleh? Yang penting dua-dua bagi aku makan free. Sapa nak join makan free, jom!!

(klik untuk pembesaran)
Motif letak gambar? Saja nak tayang result exam!huhuhu...
Nota tangan : ishh.. baru jek nak berubah jadik baik sebab buku amalan dah bertukar semalam. Nie dah kerek lak. ishh.. Taubatlah Farah..

12 comments:

Syida Shukor said...

saya nampak titas :P

CHEGU ALONG said...

syida~> titas teruk meh..nyampah!huhu

syAzAnA said...

erkk. xkesah kot nak pergi mana2. sbb dua2 mkn free. hehe. msti diorang paham lau kita tak g slah satu. wee~

diraja22 said...

tahniah result yg baik..
buat pilihan yg tepat..

diraja22 said...

tahniah result yg baik..
buat pilihan yg tepat..

dena deanna said...

cOgrat...
pOinter kamO tinggi jge...
sy pOn sukar nk skOr dulu.. huhu
malu2...

Aty Adnan said...

congrats...result yg hebat! moga jd cikgu yg hebat dr seorang cikgu yg hebat jugak! :)

CHEGU ALONG said...

syazana~> kompius la kamu..nak balik kg..hukhuk..

CHEGU ALONG said...

diraja~>thanks.InsyaAllah..tgh mmpertimbangkan..

CHEGU ALONG said...

dena~> thanks.da sem brape da?

CHEGU ALONG said...

aty adnan~> thanks..Amin,moga dimakbulkan..

UglyPooh said...

mkn free mestila nk balik.

balik kg la bbnda paling best..hehe