Pages

23 August 2010

Kenapa Suka Cerita Korea??

Assalamualaikum bloggie..
Ada dalam kelas nie. Masa rehat bulan poser nie biasanya dipenuhi dengan aktiviti best iaitu TIDUR!! Mana-mana yang bagun sahur awal pastu tak sempat nak tidur lagi, time rehat macam nie la qada balik waktu tido tu.. Satu lagi aktiviti dalam kelas nie time rehat d bulan puasa ialah tengok cerita Korea.

Dalam kelas aku nie ada beberapa kepala yang macam kepala aku. GILA CERITA KOREA!! Pantang ada cerita baru, hardisk di'pas' sorang demi sorang. Lagi-lagi kalau pelakon cerita tu hensem! Ohh.. memang i like!! Tiba-tiba hari nie ketua kuliah aku kata : "Nak tahu kenapa korang suka tengok cerita Korea?? Sebab korang nie harap dapat laki gentleman macam pelakon tu.. Huh! Memang tak dapatla... Kalau orang lelaki, diaorang suka tengok cerita Industan. tengok pelakon joget-joget atas keretapi. "

notakaki : Apa ketua aku cakap tu buat aku fikir. Betul ke kita tengok cerita Korea sebab nak lelaki macam tuh?? And nape pulak orang lelaki minat cerita Industan?? Kompius jap..

8 comments:

HaNTwO said...

best sgt ke cite korea tu?

CHEGU ALONG said...

hantWo~> best la.. :)

bukan penggoda said...

korea best!
korea best!
korea best!

^.^

missamy said...

sy suke tgk korea sbb jln cite dye bes n kiut jep :)
ily kim hyun joong .
hehhe .

Siti Sofiah said...

Ramai tangkap lentoqq..
membe saya sampai sanggup x tdo mlm semata2 nk tgk cte korea..
adehh~~..

Nak Dapat Komisen RM300 macam saya? & Download Ebook Percuma. TERHAD!

Nak Join saya? Sila masukkan nama & email di sini
-> www.SistemJanaDuit.com

kimchisu said...

ya!! citer korea mmg sgt best..
ahaksss ^^
mybe juga coz mostly hero die konfum2 cool nk mati

Muara said...

Sebab cerita hindustan perempuan bergetah-getah n terdedah-dedah!

Perempuan teringin lelaki romantik macam hero drama korea kerana wanita itu menyimpan impian dan pmengharapkan suatu hari datang insan yang sehansem itu dan sebaik itu dan segala yang ada pada hero itu...
dengan lain perkataan ialah beranganlah tu... keh keh

Anonymous said...

ketua klaz: eh..mane ade ckp cmtu..hehe. sy pom minat citer korea kot..