Pages

10 November 2010

25 Fakta Penting!

Holla! Habis sudah 1 paper pagi ni. Perkembangan Sejarah Negara. Soalan objektif sangat SIOT! Nasib baik struktur ngan esei ok. Moga2 result ok. Amin. So, sebab soalan objektif tu SIOT maka aku membloggingkan diri. Alasan tak boleh blah la kan? Alasan semata-mata untuk memblogging time minggu exam sedangkan esok ada 1 paper susah. Hampes betul!

Aku dah kena tag dengan gadis cantek ini. Tak baik kan hampakan orang? Aisehh, alasan lagi! Ok, tag berbunyi :

" Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, its because I want to know more about you."

Walla, banyak tu 25. Faktanya adalah :

1. Nama sebenar adalah rahsia. Panggil Along sudah..
2. Lahir pada 25 April 1990. Kira muda lagi la..
3. Sangat comel sejak kecil dan bertambah comel hingga kini.
4. Anak sulung yang sopan dan rajin.
5. Akak kepada 5 adik. Dia bukan pembuli tegar adik-adik.
6. Bakal cikgu yang baik dan penyayang.
7. Sangat suka MAKAN dan MAKAN.
8. Tak suka dan tak pandai MAKEUP! :"(
9. Boleh online 24 jam.
10. WAJIB beli 1 buku setiap bulan..
11. Sangat suka BIRU!
12. Addicted dengan pantai. Ohh, suka lepak tepi pantai.
13. Suka jalan-jalan menghabiskan duit.
14. Suka blogging daripada benda lain.
15. Sangat emosional dan sensitif.
16. Sukar diduga. Nampak macam ok tapi sebenarnya tak ok.
17. Bila sedih, nangis masa mandi. Jadi takda orang tahu.
18. Suka menjahit tapi tidak memasak!
19. Lambat pick-up dan selalu blur.
20. Sangat TAK SUKA Matematik!
21. Sangat GARANG.
22. Mudah sayang pada orang lain.
23. Banyak cakap aka peramah.
24. Suka melukis dan menconteng.
25. Sangat suka NYANYI.. lalalaala~~~


Kan da kata budak ni tak reti makeup dan suka nyanyi? Sudu pun jadi mic. Huh!

** 25 orang itu : sila jawab kalau nak jawab. Sekian.

15 comments:

princeduyong said...

slamat jawab prikse...dan smoga berjaya...

CHEGU ALONG said...

prnceduyong~>thanks dear..

iQaChumel said...

HAHA tak boleh belah sanagt garang.
errkk..takot yuuu =D

~ Lady ell ~ said...

ni boleh jadik pelapis teacher shidah nih...hahahah

¶A.K.I¶ said...

rajin btl menjawab!
hahahah..
chekgu yg garang ni! heheheeh

Kucai said...

hahah 25 fakta yg mnarik hahah :P

krole said...

hahah same r wak..krole pon x suke matematik ngeee~

FareedSairi said...

rajinnye la hai buat benda camni. heheheh

Jom beri pendapat: analisis survey kitar semula

CHEGU ALONG said...

iQa~> betulla..i garang tau.huhu

CHEGU ALONG said...

ell~> pelapis teacher shida?bleh ke?auww..

CHEGU ALONG said...

aki~> mmg grang pun..jgn nakal2,nanti i babap!

CHEGU ALONG said...

kucai~> menarik ke? :P

CHEGU ALONG said...

krole~> ye ke? leh geng la camnie..

CHEGU ALONG said...

fareed~> dah terlebih masa..mls study..huhu :)

aqish said...

setuju utk ank sulung mmg rajin!!!
me tooo! :D