Pages

12 November 2010

Hujan Itu Rahmat..


Titik-titik hujan yang turun menghempas bumi itu membawa rahmat. Biar turun cuma seketika sudah cukup membasahi alam, sudah cukup menyejukkan bumi. Dan hujan itu terus turun dan terus membawa aku dalam keasyikan mimpi. Hingga aku tersedar pabila ada suara, "ALONG BANGUN!!Dah pukul 8.20 nie!" Damn! Kelas mula pukul 9.00pagi tapi aku tak siap lagi.
Selamat tinggal mimpi..

6 comments:

karipapsayur said...

skrg ni dah start asik hujan aje kan.. hmmm.. musim mengawan dah nak bermulaa

Agak2 berapa byk barangan IKEA dalam umah haku nih? Cuba teka!

HaNTwO said...

hahahah memang best arini pagi2 lagi dah ujan lebat...tapi kenla menghadap realiti dan bangun dari katil untuk urusan harian..kalo cuti ni mau tido sampai malam..

AngahSayang2314 said...

singgah sini 4llow & jom tukar2 link

CHEGU ALONG said...

karipapsayur~>tula..asyik ujan je skrg nie. musim mengawan?apakah itu?? :P

CHEGU ALONG said...

hantwo~> bantai tido smpai malam?lama tuh..

CHEGU ALONG said...

angah~>thanks follow..