Pages

01 May 2012

Hari Buruh

Hai uols!
Its holiday. Selamat Hari Buruh semua pekerja and of coz la spesial untuk abah saya, Encik Aris Othman. Oh! Ibu saya memang tak dapat cuti sebagai DO (Dapur Officer) walaupun hari ni Hari Buruh. Tapi at least adik-adik tak sekolah kan? So, masa untuk mendapatkan rehat dan menyelesaikan hal-hal yang tertangguh. Selamat Bercuti Semua.. 


Bestnya cuti. Selamat berehat. ^__^"

21 comments:

Black Jeepsu said...

selamat cuti cikgu

Nur Asmida Bt Karim said...

Selamat bercuti kamu =)

CHEGU ALONG said...

BlackJeepsu ~> selamat cuti :)

CHEGU ALONG said...

nur asmida karim ~> selamat bercuti!

~~oOpEt~~ said...

selamat bercuti :)

Mr Lonely said...

walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =)

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

laskar pelangi said...

selamat hari buruh ;)

alahai comel sangat meow2 tu semua..eii geram je tgk :)

CHEGU ALONG said...

oOpEt ~> selamat bercuti. :)

CHEGU ALONG said...

mrLonely ~> Thanks singgah sini. :)

CHEGU ALONG said...

laskar pelangi ~> cumei kan? i pun geram tgk kucing2 tu. :P

cik donut manis said...

done follow u chekgu ! :)

cik donut manis said...

done follow u chekgu ! :)

peace289 said...

cuti sehari je..x ckop..hehe

CHEGU ALONG said...

cikdonutmanis~> tenkiu2.. :)

CHEGU ALONG said...

peace289~> agak2 kalau bg cuti terus camne?ok x?hoho..

zera eira said...

ehem2. selamat cuti cikgu. saya student baru kat sini. :)

! Arjunakirana ! said...

anak tucin comey laaa huhauha :D

-SUPERGIRL- said...

dtg follow balek :)

CHEGU ALONG said...

zera eira~> hai.selamat menjadi anak murid :)

CHEGU ALONG said...

arjunakirana ~> memang cumel mcm i.lalalala.. :P

CHEGU ALONG said...

supergirl ~> tenkiu2.. :)