Pages

25 January 2011

Dasar Blogger Cemburu

Assalamualaikum.
Tahun 2011 belum ada yang lain pada blog aku ni. Niat nak tukar header, nak tukar blogger template. Tapi banyak yang aku tak reti. Contohnya tengahari tadi, niat nak buat pembaharuan kat blog pastu dah tersilap terus hancus blog aku sampai terpaksa di'block' sekejap. Belum cukup ilmu nak pomen sana sini dalam blog ni. Ramai kat luar sana sangat pandai tukar itu ini sebab tu aku sangat cemburu. Bukan cemburu sikit, cemburu banyak. Dahlah entri bagus-bagus, blog pulak cumey je. Aku? Entri tak seberapa, blog pun kelam je. Sekarang tengah nak survey sapa-sapa yang boleh buatkan header untuk aku. Sian dah blog ni. Sebelum ni minta tolong kawan sekelas, Syuhada tolong pomen header, sekarang dia pun tengah sibuk dengan jawatan, dah macam YB aku tengok. Makin aku cemburu bila tengok blog kawan yang lain sama-sama naik cumey blog depa. Jeles ni!!!

Siapa boleh tolong pomenkan blog ni? Sedih dah aku tengok dia. Sob sob.. :(

6 comments:

chenta hearty said...

blog nie nmpak cantek ngn black ground hitam..:p

ijatnuar87 said...

nk tlg pom xreti,sbb mmg xreti,hehehe...xpom try la tnya lect...

Cikgu Fikri said...

FIQ POWN samer kak..
tringin nak tukar header..
nk tukar tempLate..
skrg ni ramai yg ada perkhdmatan header blog..
lebih kurang rm10 jerk..
contoh:

http://masluvnerul.blogspot.com
http://terbiut.blogspot.com

+ kakak_afeeka- said...

chillax la. me too. btw, still cantek la. don't worry.

Cikgu Fikri said...

kak,
nk header free tak?
join contest ni..


http://www.diqwan.com/2011/01/saya-mahu-header-baru.html

Anonymous said...

Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it ;
) I may come back once again since I bookmarked it.

Money and freedom is the best way to change, may you be rich and
continue to help others.

Also visit my website :: success factors (http://en.wikipedia.org)